Designkép, ha kell

Hírek

A budapesti VANIN Kft. 2012 májusában 6,75 millió forint vissza nem térítendő, valamint ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 15 millió forint értékű új irodahelyiség megvásárlásával a vállalkozás nemzetközi területekkel foglalkozó csapatának teremtett exkluzívabb munkakörnyezetet, ezáltal biztosítottá vált a nyugodt, hatékony munkavégzés és a nemzetközi projektekhez szükséges munkakultúra.
____________________________________________________________________________________________________
Társaságunk sikeresen befejezte a „Vállalati folyamatmenedzsment támogatása a VANIN Kft.-nél” című KMOP-projekt megvalósítását, és 2011. szeptemberben benyújtotta a záró pénzügyi elszámolást.

A pályázati projekt eredményeként:

  • megújult a VANIN Holding Kft. számítástechnikai infrastruktúrája (hardver eszközök, hálózat-kiépítés);

  • új pénzügyi-számviteli szoftverrendszer, valamint

  • új dokumentum- és projektkezelő szoftverrendszer került bevezetésre;

  • elkészült a VANIN vállalati portálja.

A fenti fejlesztések lehetővé teszik ügyfeleink még magasabb színvonalú kiszolgálását.

______________________________________________________________________________________________________

A Parlament 2011. július 11-én elfogadta az új közbeszerzési törvényt, amely megjelent a Magyar Közlöny 86. számában (2011. július 20.), a 25268. oldalon. 2012. január 1-jétől kezdődően már a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény alapján kell lefolytatni a közbeszerzési eljárásokat.
 

MEGÚJÍTJUK A HONLAPOT

Honlapunk tartalmában és kinézetében megújítás alatt.

Érték-határ projekt - HU-RO

2011. augusztustól a VANIN-csoport részt vesz az „Érték-határ. Innovatív határon átnyúló közösségi szolgáltatási rendszer kialakítása” című HU-RO projektben (a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007–2013 keretében). A VANIN Kft. – nyertes ajánlattevőként – Nyíradony Város Önkormányzatával, a VANINARY S.R.L. Kiskereki Községgel (Románia, Bihar megye) szerződött a projekthez kapcsolódó különféle önkormányzati szakértői tevékenységekre. A VANINARY S.R.L. a szintén Bihar megyei Székelyhíd Város által kiírt közbeszerzési eljárás keretében is ajánlatot kíván benyújtani.

Békés Megyei Vizművek - KEOP-2.2.3/B/09-2010-0004

A VANIN Kft. nyerte el 2011. novemberben „A Békés Megyei Vízművek Zrt. üzemeltetésében lévő vízbázisok biztonságba helyezése” című, KEOP-2.2.3/B/09-2010-0004 azonosító számú pályázathoz kapcsolódó közbeszerzési és beszerzési eljárások előkészítésének és lefolytatásának a feladatát.