Bemutatkozunk

A VANIN Kft. vezetési tanácsadói és szakterületi szakértői az elmúlt években nagy méretű szervezetek komplex projektjeinek lebonyolításában játszottak vezető szerepet. Szolgáltatásainkban mindig a pénzügyileg és szakmailag legelőnyösebb megoldások, konstrukciók megtalálására és átadására törekszünk, aminek révén akár az adott projektben, akár a szervezeti működés egészében, ill. a közszolgáltatások nyújtásában a megfelelő ár-érték arány és a minőségi szemlélet érvényesülhet.
 
A minőséget és a hatékonyságot saját szervezeti működésünkben is alapvető fontosságúnak tartjuk. A 2007-ben alapított VANIN Vezetési Tanácsadó Kft. 2011. március 1-jétől VANIN Holding Kft. néven folytatja működését. Fő profilja a nemzetközi szintű tevékenységek erősítése, ill. vagyonkezelői és kiszolgáló tevékenységek nyújtása a cégcsoport számára. A magyarországi szakmai – közbeszerzési és önkormányzati tanácsadási – tevékenységeket a 2011. február 28-ai hatállyal kivált „új” VANIN Vezetési Tanácsadó Kft. (rövid nevén: VANIN Kft.) viszi tovább, általános jogutódként. A két cég tulajdonosai és vezetői azonosak, és megegyeznek az eddigi VANIN Kft.-ével. (Honlapunkon „VANIN Kft.” megjelöléssel a két cég működését együtt kezeljük.)
 
A VANIN-cégcsoporthoz tartozik a VANIN Holding Kft. 100 %-os tulajdonában álló romániai leányvállalat, a VANINARY S.R.L., amely 2007 óta folytat közbeszerzési, pályázati és önkormányzati tanácsadási tevékenységeket romániai – főként erdélyi – ügyfeleink számára.
 
A VANIN Kft. az elmúlt években széles körű partneri hálózatot, egyes területeken szakértői/tanácsadói konzorciumot alakított ki maga körül, hogy ügyfelei részére mindig magas szintű és teljes körű szolgáltatásokat nyújthasson.