Közbeszerzési tanácsadás

A VANIN Kft. hivatalos közbeszerzési tanácsadó szervezetként (nyilvántartási sorszáma a hivatalos névjegyzéken: 650.) vállalja a közbeszerzési eljárások teljes körű előkészítését és lebonyolítását, az ajánlatkérési stratégia felmérésétől a szerződéskötésig, ill. azon túl is. Ügyfeleink kérésére színvonalas irodai környezetünkben biztosítjuk a dokumentációk árusítását és a helyhez kötött eljárási cselekmények lefolytatását (bontási eljárás, tárgyalások, eredményhirdetés stb.).

Az elmúlt években a közbeszerzési szakértői csapat által lebonyolított nagy értékű beszerzési és közbeszerzési eljárások száma meghaladta a 200-at, értékben pedig a 150 milliárd forintot. A szakértői csapat 2007 nyaráig a Winsdom Zrt. egyik üzletágaként működött, azóta önálló társaságban folytatja tevékenységét, folyamatosan fejlesztve módszertanait és tudástárát.

A VANIN Kft. speciális döntéstechnológiai (értékelési) módszertanával jár versenytársai előtt. Minden egyes eljárás előkészítésekor kiemelt figyelmet fordítunk a stratégiai megközelítésre, a tenderstratégia szervezeten belüli konszenzusos megalkotására. Az ajánlatok elbírálási rendszerének gondos kidolgozásával pedig ügyfeleink minőségi elvárásait és érdekeit teljes körűen beépítjük a közbeszerzési eljárásokba úgy, hogy közben maximálisan figyelünk a közbeszerzési és egyéb jogszabályok betartására.

A minőség garanciáját jelenti továbbá, hogy a VANIN Kft. hivatalos közbeszerzési tanácsadói jogi ismeretekkel is felvértezett szakterületi szakértők, és a „négy szem elvének” betartása érdekében adott közbeszerzési eljárás során mindig bevonunk egy „minőségbiztosító” hivatalos közbeszerzési tanácsadót is a dokumentumok és eljárási cselekmények ellenőrzésére. Jelenleg 5 fő hivatalos közbeszerzési tanácsadóval rendelkezünk.

Sikereink a visszatérő, elégedett ügyfelek magas arányában éppúgy megmutatkoznak, mint abban, hogy szakértői csapatunk az elmúlt 5 évben egyszer sem került elmarasztalásra jogorvoslati eljárások eredményeként. Eredményeinket, módszertanainkat versenytársaink is méltatják, az értékelési szempontrendszerek komplex kidolgozásához gyakran minket ajánlanak.